subota, 3. prosinca 2011.

Završili smo......

Upravo smo sinoć završili drugi dio početnog OSP-a .....osam upravo zaraženih kreativki OSP tehnikom i sad  je samo pitanje vremena kad će nam početi dozirati  radove na blogovima i FB.Atmosfera bi bila tiha i radna da nismo imali Mirtu..... vesela i glasna,ona je imala svoje viđenje ove tehnike....od boja do izrade jer kako kaže  "takve boje mi pašu"...pa zašto ne? Proteglo se to druženje  skoro do 9 sati....i još je bilo malo...Bilo je i onog standardnog...."ja to neću moći, nisam zadovoljna, nisam dobre boje izabrala itd"

Još ću se malo osvrnuti na boje i kistove . Na radionice nosim sve moguće boje, raznih proizvođača, od Folk Arta, Goya, Louvre , El Greco , sve su to boje OK.....ali sa bojama u flašicama  od Morocolor Italija svi vole raditi i uvijek ih traže jer su najtaman guste, masne i s njima je prekrasno raditi. Dobri i jeftini kistovi svih brojeva se mogu naći u Mulleru...tako da nije potrebno davati neke silne novce...pogotovo za početnike koji vježbaju ,napominjem da se  o kistu se treba posebno brinuti.....prati ih temeljito poslije završetka slikanja i onda mogu trajati dosta dugo.

































































                                                                             
                                                                                
        



















































3 komentara:

  1. Mihaela Šulovnjak (Stojanac)3. prosinca 2011. u 14:16

    Baš smo si super, a tek moje ruke ........ Više boje na njima nego na platnu

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow! Prekrasni radovi. Svaka čast :))
    Lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlične fotke i odlični radovi. A na informacijama se zahvaljujem, vrlo su korisne za nas koji pokušavamo početi...:))

    OdgovoriIzbriši

zahvaljujem na komentaru.....