nedjelja, 13. veljače 2011.

Ogledalce...ogledalce......

Ispričati ću vam priču o jednom ogledalu .Prije četiri dana ovo veliko ogledalo je došlo kod mene na uljepšavanje...trebalo bi razveseliti jednu mladenku...tema ljiljani ili nježno roze ruže. Prvu večer sam ga samo ogledavala...jer ideje niotkud..ni pod razno.
Drugi dan - ogledalo na stol...boje na stol ..kreni..mislim staviti ću par ruža malo lišća i to je to.Ali nije bilo to.....jednostavno nije išlo.Pritisak je ipak bio prevelik ,htjela sam da bude savršeno....kist je razvlačio boju po staklu.....zeleno lišće izgleda kričavo...ništa od posla...oko mene brda papira za brisanje
Treći dan -isto kao i drugi
Četvrti dan- (subota )počela ujutro ranije..sama kod kuće, gdje češ bolje..ali ne , neće pa neće....a kad sam još izgrebla ramu ... to je bio vrhunac . Tek sam kasno popodne završila....potrošila dvije role papira, pola boce arfa za staklo i brdo živaca....


































Čeka vlasnicu da potvrdi da je to ono što je htjela.

Želim vam ugodnu večer i noć...slatko snivajte.

SRETNO VAM VALENTINOVO!!!!!!

Branka








Broj komentara: 14:

  1. Rezultat je izvrstan, efektan, nježan i naglašava ljepotu i veličinu samog ogledala. Ona rečenica o ukusima i dalje stoji. Prepustimo vlasnici ogledala da se divi i odluči što će!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vlasnica će po mom mišljenju bit prezadovoljna, jer brisanje i živci su na kraju urodili prekrasnim radom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ako je mladenka imalo romantična duša, mora joj se svidjeti ogledalo. Samo ja ne sumnjam da su i prve verzije ogledala također bile lijepe. Pozdrav, Jasminka

    OdgovoriIzbriši
  4. Potpuno te razumijem. Ja imam noćne more kada moram nešto napraviti po narudžbi - jer tada baš neće pa neće.
    Meni je tvoj rad uvijek predivan a nadam se da će se i mladenki svidjeti.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja bih istinski uživala svaki dan ogledavati se u ovakvom ogledalu, gledati svoj odraz okružen ovako predivnim cvjetnim okvirom... Nježno i snažno istovremeno, prekrasno!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Valjda je zbog tvojih tolikih muka i ispao ovako presavrseno.Mogu samo reci da je ovo zlatnih ruku delo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Da da li će joj se sviđat???Da li?Pa naravno da mora!

    OdgovoriIzbriši
  8. Hm, ne znam što bih ti točno rekla na ovu tvoju priču...šmrc, šmrc...al uvjerila sam se i sama da kad radim pod pritiskom nečije točno određene želje i ograničenog vremena, nikako da mi uspije, al kad radim po svojoj volji i kad se meni hoće, onda nema problema...pa eto, izgleda da je tako to s nama! Nakon jedne takve neuspjele narudžbe po želji malo sam izgubila samopouzdanje, pa sam krenula u ručni rad da se odmaknem od decoupagea i odlučila sam raditi za svoju dušu i po principu "uzmi ili ostavi, nije me briga"...hehe...bitno da se meni sviđa!
    Uf, što sam se raspisala, idemo na tebe i tvoje ogledalo...očito to nisu bili tvoji dani kad ti ide sve od ruke, ali ipak si uspjela, pa kako ne bi, to si ti - Branka - jedinstvena majstorica one strokea!!! Ja nemam primjedbi, meni je prekrasno i super mi je ovaj kontrast tamne rame i nježne boje cvijeća...čak mislim da bi odlično izgledali suncokreti ili crvene ruže...
    Lijep pozdrav i puseeeeeee

    OdgovoriIzbriši
  9. Kod umjetnosti je to tako, ali se umjetnici nedaju smesti, pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  10. It's wonderful, congratulations.
    Kisses

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasan rad kao i svi tvoji do sada!
    Pusa i veliki pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  12. HOLA BRANKA!!!!!!UN ESPEJO MUY BELLO, ME ENCANTA.
    BESOS DESDE ESPAÑA.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ružice su prekrasne, sigurna sam da će se i vlasnici ogledala svidjeti... ja bi jedino upotpunila dojam tako da bi i okvir obojala u neku svijetlu, nježnu boju ili bijelu, mislim da bi se još ljepše sve istaklo... :-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ne znam kako prije nisam otkrila ovaj prekrasan blog s toliko originalnih i prelijepih radova! One stroke tehnika me sve više zanima i pratit ću tvoj rad,možda se u nečemu i okušam;)ogledalo je prelijepo, ne znam kome se ne bi sviđalo.
    Pozz

    OdgovoriIzbriši

zahvaljujem na komentaru.....