nedjelja, 29. svibnja 2011.

GORDANA


Posted by PicasaOčito nisi dobila moj mail od 05.05. koji sam ti poslala s gmail-a...pa ti se sada javljam s Darkove e-mail adrese. Naime, poslala sam ti i par slikica oslikanog starog istarskog crijepa koje prilažem i sada (napravila 9 kom) i sada su u jednoj prodajnoj galeriji, Baška otok Krk. Napravila sam još nešto memo -boardova, nešto filcala (to ti šaljem drugi put).

Čestitam, konačno da te vidim u Zagrebu. Super, tečaj je popunjen a ja sam se pozvala kao gost ako je moguće :)) Uostalom, uvijek se nešto može naučiti. Molim te javi gdje se održava tečaj jer iz tvoje najave nisam vidjela adresu.
Jedva čekam da te pozdravim.

Gordana 





Ove slike i pismo sam primila od Gordane, koja je prošle godine dolazila tri subote zaredom iz Zagreba na tečajeve u Osijek...nije došla kao čisti početnik...već je nešto OS imala u rukama.....kao što vidite radi prekrasne stvari  od slikanja, decoupagea, filcanja, gline itd....uglavnom veoma kreativna dama.

Jučer na radionici u ZG stvarno me je posjetila....ali za neko druženje nije bilo vremena...već samo par rečenica onako u prolazu.....
Gordana dolazim najvjerovatnije na FLOR-u u subotu i nedjelju ..pa ako budeš negdje u blizini  voljela bi da se susretnemo, popijemo kavicu i još ponešto i da malo onako žensko-kreativno pročaskamo



1 komentar:

zahvaljujem na komentaru.....