nedjelja, 6. ožujka 2011.

FACE PAINTING

Prije par dana dobijem poruku...."teta, maškare su u školi u utorak, trebam nešto......znaš" .Kako su mi djeca prošla doba fašnika-maškara (vrtić, škola) ja sam zaboravila da je ovo vrijeme "maškaranja"U glavi vrtim što i kako da to napravim......kod kuće sam danima tražila žrtvu ..jer trebam imati probu zar ne?????.svi me gledaju čudno i odmahuju glavom..ne ja....ne ja....kčer je jasno i glasno rekla da joj tako nešto ne pada na pamet......sin me pita jesam li normalna, gdje njega nađem....došla sam i do muža Ante....on se hvata za glavu. Dakle ništa od face paintinga......E, onda je došla subota, moj tinejđer se friško zaljubio i morao van, a kako djevojka živi 20 km dalje treba prijevoz....može, ako mi budeš maneken..... bio bi on u tom momentu svašta , samo da ide van .... tako sam vrlo lagano dobila modela .
Uzmem boje i stanem ispred njega...ne ide...visok skoro 190 cm...posjednem ga na stolicu a njemu teško držati glavu unazad.......i na kraju je završio ležeči na stolu, a da li je vrijedilo i moje i njegove muke prosudite sami.































































slika leptira na licu je prošl< još nekako, ali kad je vidio ružice uhvatio se za glavu....pa što će reći prijatelji....molim te nemoj to stavljati na blog i fb...ne , ne neću


Broj komentara: 10:

  1. Haha, dečko je genijalan!! Mrtav ozbiljan, zamišljam ga na stolu... ali vrijedilo je, ovo je prava pravcata umjetnost, šteta što se moralo oprati:))

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je cool, a bogme i boy od 190, aman taman za mene (172), ali gdje da strpam razliku od teenage do sixty age, osim toga na ovakvu masku vjerujem da su curke jednostavno popadale.... Pozdrav Loredana

    OdgovoriIzbriši
  3. Hahahaaaaaaaa...ružice mu dobro stoje :)))
    Ti si ih savršeno napravila, a čitajući tvoj post zamišljala sam vas kako to izvodite vas dvoje...stoj, sjedni, legni, a ti ne znaš kako bi se prisložila za slikanje...hehe mogu si mislit kako je bio oduševljen glumiti tvog manekena!
    No, leptir mu stvarno dobro stoji!
    Nisi nam rekla, dal je išao k curi s leptirom na glavi :)))
    Odličan post koji me razvedrio prije odlaska na spavanje...noooooć

    OdgovoriIzbriši
  4. Leptir je savršen, pravi karnevalski. Nakon "muka po mami i sinu" isplatilo se. Pozdrav, Jasminka.

    OdgovoriIzbriši
  5. Je li bar cura vidjela mamin trud?
    Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  6. BRANKA ME ENCANTA ESTA PINTURA EN LA CARA, ES MUY ORIGINAL.
    BESOS DESDE ESPAÑA.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ha,ha,ha.Muškarci i ruže!Zato je s leptirom morao biti zadovoljan.Super izgleda!

    OdgovoriIzbriši
  8. savrseno izgleda.ma za takvog umetnika, kakoav si ti problemi ne postoje.

    OdgovoriIzbriši
  9. -ovo sam već komentirala i evo opet ću,,,predivan uradaka i maneken...

    OdgovoriIzbriši
  10. hahahah ucjene uvijek prolaze :D
    radovi su savršeni :)

    OdgovoriIzbriši

zahvaljujem na komentaru.....