utorak, 2. studenoga 2010.

bez naslova


Jasminka me upozorila da su mi slike na blogu preklapaju i da su mi velike...nemam pojma zašto....kod mene je sve dobro ...možda je razlog što koristim isključivo laptop. Danas sam pogledala svoj blog na kompu i stvarno je bila jedna slika ogromna preko cijelog ekrana,razlog neznam...ako netko zna????????


Broj komentara: 10:

 1. Da, nešto čudno se dešava na tvom blogu, ponekad se i slova preklapaju, naročito od prvog koji komentira pa se ne može ni pročitati što piše. I ja ponekad pišem postove na laptopu, ali mi ispadnu normalno pa stvarno nemam ideju zbog čega se to događa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Kao i svi tvoji radovi i ovaj je prekrasan...dal si donji dio radila s čipkom i struktur pastom ili si isto oslikavala?
  Što se tiče problema s blogom...hm, predložila bi da onu sliku koja je stvarno velika smanjiš na 800 i spremiš, pa ponovno učitaš na blog, a što se tiče komentara, valjda će se sredit s vremenom...ja ustvari do sada nisam primijetila taj problem!
  Lijep pozdrav!

  OdgovoriIzbriši
 3. Sanja, koristila sam akrilni kit bijeli i čipku...poz.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ne razumijem zašto te više nemam u pregledu objavljenih postova?
  Znaš da bih ja odmah komentirala. Ne kužim, sva sreća da sam otišla na jedan blog gdje sam vidjela da imaš novi post.
  Moram se preplatiti e-poštom od sada.
  Ove ruže su divne, predivne!!!

  Velika pusa.

  OdgovoriIzbriši
 5. Hvala djevojke što ste me posjetile...nemam pojma što se dešava sa mojim blogom...doduše stalno nešto prčkam i istražujem..izgleda da sam nešto zeznula....trebam pomoć ( imam jednog u obitelji koji se stvarno razumije u te stvari) poz.

  OdgovoriIzbriši

zahvaljujem na komentaru.....