subota, 26. ožujka 2011.

Proljeće......

Malo sam ovih dana bila u u nekom bedu...što
zdravstveno što kreativno...ali eto nam sunca i proljeća i raspoloženje je odmah poraslo ....doduše jučer je bio malo "šuming u glavi" ali nema veze, bitno da nam se konačno pokazalo sunce....barem kod nas u Slavoniji...pa eto u tom raspoloženju sinoć je došlo proljeće i na moj velikiii stakleni tanjur..








































Budite mi vesele i kreativne ovaj vikend......do idućeg susreta vas pozdravljam

vinkovci


nedjelja, 20. ožujka 2011.

BEZ NASLOVA II

Maja i Ivana



















Dodaj naslov
Dobro pretpostavljate...ovo je trebalo svladati...mislim nahraniti...danas sam umorna ko pas...boli me čak i kosa na glavi...pozdravljam Vas iz ležečeg položaja

p.s.valjda se ove dvije u kadru neće ljutiti na mene....imam zabranu stavljanja priv.slika na blog ili fb..

































srijeda, 16. ožujka 2011.

White callas


Kala simbolizira preobrazbu, psihičku evoluciju, seks i misterioznost. Cvijet vijugava oblika, koji djelomično sakriva, a dijelom otkriva svoje srce.To je cvijet osoba koji su u horoskopu Škorpioni......imam jednog takvog kod kuće (ali taj nije prepoznao ovaj cvijet).



























































































Ove kale su rađene za moj crveni zid u dnevnoj sobi(od blica fotoaparata je narandžasti)

nedjelja, 6. ožujka 2011.

FACE PAINTING

Prije par dana dobijem poruku...."teta, maškare su u školi u utorak, trebam nešto......znaš" .Kako su mi djeca prošla doba fašnika-maškara (vrtić, škola) ja sam zaboravila da je ovo vrijeme "maškaranja"U glavi vrtim što i kako da to napravim......kod kuće sam danima tražila žrtvu ..jer trebam imati probu zar ne?????.svi me gledaju čudno i odmahuju glavom..ne ja....ne ja....kčer je jasno i glasno rekla da joj tako nešto ne pada na pamet......sin me pita jesam li normalna, gdje njega nađem....došla sam i do muža Ante....on se hvata za glavu. Dakle ništa od face paintinga......E, onda je došla subota, moj tinejđer se friško zaljubio i morao van, a kako djevojka živi 20 km dalje treba prijevoz....može, ako mi budeš maneken..... bio bi on u tom momentu svašta , samo da ide van .... tako sam vrlo lagano dobila modela .
Uzmem boje i stanem ispred njega...ne ide...visok skoro 190 cm...posjednem ga na stolicu a njemu teško držati glavu unazad.......i na kraju je završio ležeči na stolu, a da li je vrijedilo i moje i njegove muke prosudite sami.































































slika leptira na licu je prošl< još nekako, ali kad je vidio ružice uhvatio se za glavu....pa što će reći prijatelji....molim te nemoj to stavljati na blog i fb...ne , ne neću