subota, 6. listopada 2012.

Zaljubila sam se- 2.dio

Ovako je bilo:vratila se iz Italije....sva puna adrenalina uzmem poveče platno, kistove i uljane boje pred sebe i važno krenem u osvajanje ulja...ali ....neeeeeeeeeeeeee....nejde, uzmem špahticu (negdje pročitala da se njome najboje skida ulje sa platna)ostružem. Ostavim par dana sastrugano platno u vidnom polju..ogledavam ko mačak oko vruče kaše..ponovo sav materijal ispred sebe....neeeeeeeeeeeeeee i ponovo struganje.
Onda sam platno maknula iz  vidnog polja....do
 sinoć. Imala 2 sata slobodno do Sulija, idem malo počistiti  svoj "atelje" platno mi ponovono dođe u ruke...ajd idem probati, idem se malo igrati. Nastala u roku sat vremena, doduše vidi se na podlozi moje struganje...ali ja sam zadovoljna svojom prvom  "uljanom ljučasto -plavom ružom" a vi ocijenite (budite nježni ali i skreni....hm jel to dvoje može jedno s drugim)Ugodan i kreativan produženi vikend, Branka

3 komentara:

  1. Sad si me utješila. Ja s platnima nisam baš u dobrim odnosima... he he. Znači, dešava se i najboljima. Ja tu ne vidim struganje, možda se u živo vidi. Meni izgleda super!

    OdgovoriIzbriši

zahvaljujem na komentaru.....