četvrtak, 22. studenoga 2012.

Svaštarenje

Zaista svaštarim ovih dana. Prvi put mi se desilo da imam par stvari u izradi...započeta velika ruža uljem stoji na slikarskom stalku...nisam zadovoljana i svako malo je obilazim i fiksiram pogledom ali nema  onoga "klik" u glavi i bojim se da će se prije ulje osušiti nego se to dogodi.U akrilu sam "doma" ali ulje je još za mene nepoznanica ili sam možda pic....zla koja nije ni sa čim zadovoljna.
"Božična bajka" započeta,kišobran započet, kala započeta.....vremena nema a ja jednostavno ne znam dalje...što bi se reklo"bezidejna sam" U 19,50 se peru kistovi, spremaju boje jer počinje "Ruža vjetrova"pa onda Sulejman , pa CSI, Mentalist a moram  i spavati...eto.zato ja nemam vremena. Sinoć me muž optužio da sam ga "navukla" na serija, naime  propustio  je utakmicu zbog Sulija.Jaaaaaaaaaa kriva.
"Ljudi moji jel to moguće" što bi rekao M.Delić.

Slike blizanke
Nije dobro, čini mi se da će biti kist u ruke pa sve iznova
 Pozdravljam vas iz maglovite Slavonije, ranka

3 komentara:

 1. A svašta je moguće. Biti bez ideja i navući se na serije. Ja sam isto uz TV na večer, ali sam pronašla ono što se može uz serije raditi he he-quilling
  pozz

  OdgovoriIzbriši
 2. Da,da.TV je zlo,droga,navlakuša ..Kako god .."Skinula " sam se stoga prije godinu dana i puno sam mirnija , a imam i više vremena za sebe:)Ulje u nastajanju mi je predivno, što god ti rekla:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Što da se radi kad je svila na princezama i dvorskim damama tako privlačna da jednostavno ne možeš prestati gledati. Sve u nastajanju je super :)

  OdgovoriIzbriši

zahvaljujem na komentaru.....