srijeda, 5. siječnja 2011.

RAZMIŠLJANJA

Danas neću stavljati nikakve slikice na blog.....samo ću podijeliti s vama neka moja razmišljanja o protekloj i ovoj godini ispred nas.Meni osobno je bila jako naporna i teška ali držalo me ono "nek sam zdrava i svi dobro oko mene, sve o ostalo se bude valjda posložilo"...nadam se. Što se tiče mog kreativnog dijela života , tu sam zadovoljnija jer mi se ostvarilo sve kako sam i zamislila...bilo je malo povuci..potegni i na kraju ispalo dobro.Imam velike planove i za ovu godinu ali o tom kasnije...još je sve  u povojima , ništa konkretno ..ali mi crvić u glavi  radi.

One stroke mi je bio  početak jednog dijela kreativnog izražavanja, ali sam se polako već zasitila listića i ružica (da me krivo ne shvatite volim ja OS, učim  i istražujem  i biti će i dalje radova, tečajeva i prezentacija)zašto se ne bi malo skrenula na drugu cestu i posjetila  nekada moju veliku ljubav MAKRAME i vratim se u vrijeme kad su   nastajali remeni, visilice za cvijeće, torbe,police ...već duže vrijeme ogledavam recept za "hladni porculan"..... budem ga umijesila pa budemo vidjeli što će od toga ispasti, možda išt a možda ništ....dok ne probaš ne znaš,  zar ne???

U zadnje vrijeme vrijeme sam primila jako puno mailova iz ZG i Splita a vezano za tečajeve OS tehnike... obavještavam da sam u pripremama.....pravovremeno ću objaviti na blogu i FB.

Kad sam otvarala ovaj blog, mislila sam -staviti ću par slikica onako meni za dušu, ma to nitko neće ni gledati?-O, kako sam se prevarila i to mi je drago, jer sam  na ovom mjestu našla Vas, moje nove prijatelje, vidjela maštovite radove koji su mi otvorili neke nove horizonte za koje nisam ni znala da postoje .
Sa Jasnom iz Belišća , jednom toplom i prekrasnom osobom družila sam se dva popodneva, sa Jasminkom izuzetno vrijednom i maštovitom osobom znam se već duže vrijeme i ona mi često dođe kao "prva pomoć"-Jasminka, pekla sam čaše , požutjele su, zaštoooo?-Iskreno se nadam da ću se sa nekima od Vas i
 vidjeti "oko u oko".
Mogla bi još toga puno podijeliti s vama ali na ovom ću stati da ne budem dosadna , samo ću još dodati

   ŽELIM VAM ZDRAVU I PUNU LJUBAVI  GODINU PRED VAMA!!!!!!!!!!!


                                              Branka

Broj komentara: 9:

  1. Hvala Branka i vama svako dobro u Novoj Godini i da se ostvare svi planovi vezani uz Novu. S nestrpljenjem očekujem i OS i ostale novitete koji se spremaju u vašoj radionici. U subotu je sajam, ako dolazite u Osk, mogle bi ostvariti ovaj kontakt "oko u oko". Imate moj mail slobodno se javite. Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  2. Najljepša rečenica u tvome razmišljanju mi je, naravno, ona koja se odnosi na OS i Split!!! Ne mogu vjerovati, joj, želim ti od sveg srca da se to realizira, ja ću biti u prvom redu!!!!! Samo neka bude brzoooo...
    A tako bih te voljela upoznati!!!!
    I želim ti da ti se ostvare svi tvoji snovi, vjerujem ti kad kažeš da želiš promjene, samo hrabro naprijed, moja je mantra "gdje je volje, tu je i načina..."

    OdgovoriIzbriši
  3. čitam tvoja razmišljana i potpuno te razumijem.....
    bila sam oduševljena decoupageom ali sam se malo umorila......radizt ću ja i dalje,dakako ali tražim nove izazove:)....
    a OS u rijeci?.....
    ili da ja dođem u osijek,što nije isključeno:)))....
    M...

    OdgovoriIzbriši
  4. I tebi sretna Nova. Jako me razveselilo što dolaziš u Zagreb. Bit cu u prvim redovima u Zagrebu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Branka, želim ti godinu punu izazova koje ćeš savladati i neka ti pritom, sve mi, koje te rado čitamo, budemo motivacija, kao što si i ti nama! Stvarno bih voljela vidjeti tvoje makrame radove...sjetila sam se da sam u OŠ učila kako se to radi i napravila sam jednu visilicu za cvijeće, ali izgubila se negdje, a sad više nemam pojma kako se to radi!
    Radi ono što voliš, jer ako si ti sretna, bit će sretni i svi oko tebe :)))
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. Branka,hvala ti što si me spomenula, znaš da je i meni jako drago što smo se uživo vidjele i čini mi se,odmah prepoznale.Ja sam trenutno u takvoj krizi da mi se čini da ću ugasiti blog.Pozdrav od, još uvijek, strašno tužne Jasne.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zvučiš mi pomalo malodušno, a nisam to navikla od tebe. Prvo se dobro odmori i kreni polako s novim izazovima. Što god radila, neka ti to pričinjava zadovoljstvo.Meni ljudi ponekad kažu da svaštarim. Ne razumiju da rad samo jednom tehnikom umori. Zato tražim stalno nove izazove. Ne sumnjam da će tvoji radovi u makrameu biti jednako dobri kao i slike one stokom. U svaki svoj rad daješ djelić sebe, samo ćeš to sada raditi na drugačiji način. Skuhaj si kavu, pogledaj neki dobar film ( uz koji se mora plakati ), i sutra je novi dan. Sad ide zagrljaj od Jasminke

    OdgovoriIzbriši
  8. Olá Branka,
    Obrigada pelo simpático comentário.
    Adorei seus trabalhos. Sua visita ao meu
    cantinho será sempre bem vinda.
    Desejo-te um 2011 Próspero, Feliz e com muito Sucesso.
    Abençoado fim de semana
    Beijos

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlično draga, malodušnost s početka je brzo splasnula, i to me veseli, lijepo si napisla o Jasni, iako u mirovini, moram reći takve su ti knjižničarke, to je genima. Imam prijedlog: na nam tom putu i skreneš do Rijeke, i da se Istranke dokotrljaju to Fiume. Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši

zahvaljujem na komentaru.....